El jutge de l’1-O demana que s’investigui Pere Aragonès

Apareix en diversos informes de la Guàrdia Civil arran d'alguns viatges que va fer a l'estranger
Pere Aragonès
Pere Aragonès

El jutge de Barcelona que porta el cas de l'1 d'Octubre demana ara que s'investigui el vicepresident del Govern, Pere Aragonès. Com que Aragonès és diputat al Parlament de Catalunya, ha demanat al Tribunal Superior de Justícia que assumeixi el cas i investigui el vicepresident.

També li demana que s'encarregui d'investigar els diputats d'Esquerra Josep Maria Jové i Lluís Salvadó, dos dels detinguts el 20 de setembre en l'escorcoll a la conselleria d'Economia. Des d'aleshores, el jutjat 13 ha volgut esbrinar el seu paper en l'organització del referèndum.

El vicepresident, en canvi, de moment no consta com a investigat tot i que apareix en diversos informes de la Guàrdia Civil arran d'alguns viatges que va fer a l'estranger.

El jutge dona per demostrat que l'objectiu d'aquestes sortides era trobar inversors per una Catalunya independent. Al maig, el jutjat 13 ja va demanar incloure aquesta peça a la causa que investiga el Suprem, però Pablo Llarena ho va rebutjar. Ara és el TSJ qui haurà de decidir si es queda la causa i, per tant, si hi inclou Aragonès.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides