Dos diputats d’ERC denuncien que un policia els va insultar

Jenn Díaz i Josep Maria Jové asseguren que no es tracta d'un fet aïllat
Jenn Díaz
Jenn Díaz

Els diputats d'Esquerra Josep Maria Jové i Jenn Díaz han presentat una denúncia contra un agent de la Policia Nacional a qui acusen d'escopir a terra i insultar-los quan passaven davant la comissaria de la Via Laietana a Barcelona. Asseguren que no és un fet aïllat i diuen que els últims mesos han estat víctimes d'insults i amenaces.

El 23 de juliol passat, Jové i Díaz anaven caminant, tots dos, cap al Palau de la Música, on s'entregaven les Creus de Sant Jordi. Denuncien que en passar per davant de la comissaria, un agent va escopir a terra i els va dir "fills de puta", segons ha explicat Díaz.

Els dos diputats van seguir el seu camí sense fer més cas al que havia passat. Però després de parlar-ne i donar-hi algunes voltes, van decidir, finalment, presentar denúncia.

A la denúncia també argumenten que no és la primera vegada que reben insults, amenaces o fins i tot danys a les seves propietats. Jenn Díaz, per exemple, va denunciar el passat mes de maig un atac vandàlic al seu cotxe, de color groc, quan estava aparcat davant de casa seva a Sant Andreu de la Barca. Esperen que el seu cas pugui ajudar a posar fi al que qualifiquen d'"impunitat policial".

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides