Sànchez veu més violència a la vaga del taxi que en tot el procés

L'expresident de l'ANC i número dos de JxCat no confia en "un tracte ajustat a dret"
Jordi Sànchez
Jordi Sànchez

Jordi Sànchez assenyala en una entrevista a eldiario.es que hi va haver més violència a la vaga dels taxistes de fa uns dies que en tot el procés. En el qüestionari que ha respost des del Centre Penitenciari de Lledoners afirma que ha deixat de creure en un tracte ajustat a dret en la vista que previsiblement se celebrarà aquesta tardor.

Preguntat per la possibilitat que la nova fiscal general de l'Estat, María José Segarra, retiri l'acusació per rebel·lió, diu: "Si és coherent i deontològicament honesta amb la seva funció ho hauria de fer. No només amb el delicte de rebel·lió, també amb el de sedició. Mirin, hi ha hagut més violència a la vaga dels taxistes en un cap de setmana que en tot el procés. Inclòs l'1 d'octubre, on l'única violència va ser per part de la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia. Tots saben que el problema el tenim en el fet que la Fiscalia del Suprem ha anat molt lluny, les ha dit molt grosses i ara és difícil que entrin en raó sense sentir-se desautoritzats".

L'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i número dos de Junts per Catalunya porta empresonat des del passat 16 d'octubre per un suposat delicte de rebel·lió, pel qual va ser processat pel magistrat Pablo Llarena.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides