Qui engega “a la merda” als qui critiquen Colau?

Albert Arias
Albert Arias

Albert Arias, director del Pla Estratègic de Turisme de Barcelona, ha enviat directament "a la merda" als qui han gosat criticar l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, després de l'agressió d'un manté a un turista a la plaça Catalunya.

Diversos grups de l'oposició de Barcelona i entitats empresarials de la ciutat han reclamat disculpes o, fins i tot, el cessament d'Arias.

Arias va publicar diumenge la següent piulada: "És a dir, que un tio es baralla amb un altre i, de cop, la ciutat és Gomorra, el país s'enfonsa, les rotatives s'escalfen i, al final, com no, la culpa és de Colau, que no fa res. Sincerament us podeu anar a la merda".

La piulada d'Arias va desencadenar immediatament la resposta de l'oposició municipal. Sònia Recasens (PDECat) va replicar, també via Twitter: "No pots ostentar un càrrec públic i enviar a la merda als que representes. Ets del director del Pla Estratègic de Turisme d'una ciutat capital. Demana disculpes o vés-te'n. Això, Ada Colau, no es pot tolerar".

En termes similars reaccionava Montserrat Ballarin (PSC): "A Albert Arias li paguem el sou els barcelonins. Dir que el que passa a Barcelona és que 'un tio es baralla amb un altre' demostra una ignorància greu. Enviar a la merda a qui exigeix responsabilitats al govern de la ciutat, només pot acabar en rectificació o dimissió".

Arias ha acabat demanant perdó i aclarint que no es pronunciava des de la seva "posició professional".
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides