Junqueras i Romeva vaticinen un judici injust

Això no obstant, també consideren que serà "una oportunitat" per explicar-se al món
Junqueras i Romeva, amb Puigdemont
Junqueras i Romeva, amb Puigdemont

Oriol Junqueras i Raül Romeva consideren que el judici per l'1-O serà "un judici polític i una vergonya democràtica" i asseguren que "no serà un judici just". En un article escrit des de la presó de Lledoners que publica La Vanguardia, Junqueras i Romeva afirmen que se'ls acusa d'uns delictes que no han comès i fan una crida perquè, "passi el que passi", la ciutadania mantingui "una actitud cívica".

Els dos polítics, consellers en el govern de Carles Puigdemont, reiteren que la causa per rebel·lió es basa "en una violència que no ha existit" i insisteixen que Catalunya ha de poder decidir el seu futur polític.

En l'article, titulat "Avui som més forts", Junqueras i Romeva avancen que en el judici demanaran "la lliure absolució" i afegeixen que la propera fase del procés judicial "serà una continuació del que hem vist fins ara: arbitrarietats i conjectures interessades".

Malgrat tot, diuen que aquest judici també serà "una oportunitat" per explicar al món que defensen una solució democràtica per a Catalunya que passa pel diàleg i la negociació política i per respectar la voluntat de la ciutadania.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides