Sánchez manté el diàleg amb Catalunya

També anuncia que el rei assistirà a l'acte d'homenatge a les víctimes del 17-A
Pedro Sánchez, balanç dos mesos
Pedro Sánchez, balanç dos mesos

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha donat avui explicacions sobre la gestió del seu Executiu abans del descans per a les vacances d'estiu. Sánchez compleix així amb la tradició de fer balanç de la situació política i econòmica després de l'últim Consell de Ministres abans de l'estiu. No està previst que l'executiu es reuneixi de nou fins al pròxim 24 d'agost.

La compareixença del cap de l'Executiu ha tingut lloc després que aquest dijous mantingués la seva primera reunió amb el nou líder del PP, Pablo Casado, amb qui va mantenir una trobada de gairebé tres hores al Palau de la Moncloa. La intervenció també es produeix després de la publicació de l'últim sondeig del CIS, amb uns excel·lents resultats per al PSOE.

Un dels temes tractats ha estat el conflicte català. Quan li han preguntat pel 155 i la voluntat de Casado de reeditar-lo, Sánchez s'ha mostrat partidari del diàleg, de "construir consensos", però no ha especificat quin és el projecte que el seu govern té per Catalunya, s'ha limitat a celebrar i donar suport a la comissió bilateral Estat-Generalitat.

Sánchez ha dit que va oferir a Casado un acord sobre Catalunya, però que aquest el va refusar.

El president del govern espanyol també ha confirmat que el rei Felip VI i ell mateix aniran a l'acte d'homenatge de les víctimes del 17-A.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides