Catalunya centra bona part de la trobada entre Sánchez i Casado

El popular demana la reforma del codi penal per introduir el delicte de convocatòria il·legal de referèndums
Pablo Casado amb Pedro Sánchez
Pablo Casado amb Pedro Sánchez

El nou líder del PP, Pablo Casado, ha promès una oposició responsable al president del Govern, Pedro Sánchez, en els principals assumptes d'Estat com són la unitat d'Espanya o el bon funcionament de l'economia. Ho ha fet en la primera trobada entre els dos polítics a la Moncloa.

La situació a Catalunya ha centrat bona part de la llarga reunió, de gairebé tres hores. Casado ha plantejat les seves exigències, en particular en la lluita contra l'independentisme. En aquest sentit, ha plantejat a Sánchez la reforma del codi penal per introduir el delicte de convocatòria il·legal de referèndums.

Sánchez li ha recordat a Casado que el PSOE va exercir una oposició lleial i responsable en assumptes d'Estat, molt especialment pel que fa a Catalunya, així que espera que el PP també ho faci ara que està a l'oposició.

Després de la trobada, Sánchez ha fet una piulada al seu compte de Twitter molt coincident amb les declaracions efectuades pel seu convidat a la roda de premsa posterior a la reunió: "Gairebé 3 h de conversa amb Pablo Casado a qui he sol·licitat una oposició responsable i lleial en qüestions d'Estat: migració, política europea, violència de gènere o infraestructures. L'objectiu comú ha de ser avançar per Espanya".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides