Com passa el seu temps Carme Forcadell a la presó?

carme forcadell 2
carme forcadell 2

L’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha ingressat per petició pròpia a la presó de Mas Enric, a El Catllar (Tarragonès), per estar més a prop de la seva família, que viu a les Terres de l’Ebre. La seva entrada en aquest centre penitenciari va anar precedida del trasllat de 30 dones que estaven tancades en aquesta presó per ser considerades “conflictives”, fet que ha provocat la protesta d’alguns dels seus familiars.

Tot i la duresa intrínseca del règim penitenciari, l’expresidenta del Parlament rep un tracte deferent per part de la direcció de Mas Enric. Segons explica Diari de Tarragona, té una cel·la per ella sola, allunyada de la resta de recluses. Les hores d’esbarjo les aprofita per fer activitat física, anar a la piscina del centre i jugar amb raqueta. També té facilitats per rebre visites externes sense compartir els locutoris comuns amb les altres recluses. Aquesta setmana s’ha entrevistat amb el president del Parlament, Roger Torrent, i en els pròxims dies rebrà la visita del president de la Generalitat, Quim Torra.

Quan va ser traslladada de la presó d’Alcalá Meco, Carme Forcadell va ser internada a la presó de Puig de les Basses, a Figueres, però va demanar que l’ingressessin a Mas Enric, on hi va arribar el passat 20 de juliol. La direcció del centre penitenciari ha adoptat un seguit de mesures preventives per evitar que l’expresidenta del Parlament pugui ser molestada i garantir al màxim la seva seguretat personal.

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides