Els CDR fan un ‘escrache’ a Esquerra

ERC reacciona demanant unitat d'acció al sobiranisme
'Escrache' a la seu ERC
'Escrache' a la seu ERC

Uns 40 d'activistes dels Comitès de Defensa de la República (CDR) han realitzat avui diverses pintades a la seu nacional d'ERC amb la inscripció "Desobeïu o dimitiu", amb l'objectiu de reclamar al partit republicà que aposti per la desobediència davant l'estat.

'L'escrache' ha tingut com a resposta un comunicat dels republicans en què lamenten "els fets ocorreguts" que "rebutgen de ple, que no sumen, i que fan cada dia més petit" el moviment independentista. També han demanat la unitat d'acció al sobiranisme.

L'acció dels CDR ha generat episodis de tensió amb dirigents i empleats d'ERC que es trobaven dins de la seu però també entre els mateixos activistes, alguns dels quals no estaven d'acord amb les pintades i només volien cridar consignes de protesta i lliurar un comunicat.

En aquest comunicat s'afirma que "l'única voluntat a la qual ha de respondre el Parlament de Catalunya és la del propi poble català i ha de desobeir les imposicions inquisitorials que vinguin de l'Estat espanyol".

"En cas contrari -afegeix- exigim la dimissió del Govern per incompliment del seu compromís i que deixi pas a un govern desobedient amb el qual puguem veritablement desplegar la República Catalana".
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides