La candidatura de Manuel Valls per Barcelona fa figa

Manuel Valls amb Ciutadans
Manuel Valls amb Ciutadans

Cs porta setmanes perdut. Des que el seu paper a l’Estat s’ha tornat irrellevant per la moció de censura, a Catalunya també estan desubicats. Més enllà de clamar contra els llaços grocs, la seva estratègia política ha quedat buida. I per si això fos poc, la darrera setmana expliquen fonts del partit que a Cs de Barcelona se li ha acabat la paciència.

Si ja se’ls va posar malament que la cúpula de la formació a Madrid decidís oferir a l’exprimer ministre francès Manuel Valls la candidatura a les eleccions municipals sense consultar la gent de Barcelona, ara sembla que l’emprenyada pren més força perquè, assumit el canvi, a la cúpula no aconsegueixen lligar el polític francès. “No sabem si serà candidat. I no fem més que el ridícul quan la gent ens pregunta”, assegura un dirigent de la formació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides