Els taxistes acampen a la Gran Via

Col·lapse al centre de Barcelona i talls a l'aeroport per les protestes arran de la decisió de no limitar Uber i Cabify
Taxistes acampats a la Gran Via
Taxistes acampats a la Gran Via

Els taxistes han reaccionat de forma fulminant a la decisió de no limitar l'activitat d'Uber i Cabify. Després d'una reunió espontània a l'aeroport del Prat, la primera resposta ha estat tallar la C-31 d'accés a l'aeroport i impedir l'accés a la T2. Però la protesta s'ha estès més enllà fins a arribar al centre de Barcelona. Els taxistes han fet una marxa lenta per tota la Gran Via de Barcelona.

La circulació s'ha complicat amb el pas de les hores perquè els talls i les aturades s'han repetit. Passades les sis de la tarda, els taxistes han cremat diversos pneumàtics a la carretera C-31, a l'altura de Viladecans, a l'accés a l'aeroport del Prat. L'acció ha obligat a tallar de nou la via i ha provocat almenys 2 quilòmetres de cua. Tot plegat, ha agreujat els problemes habituals d'un divendres a la tarda, amb diversos accidents.

Tampoc no hi ha hagut servei de taxis a l'estació de Sants, un punt neuràlgic on l'afectació ha empitjorat la situació provocada per les aturades parcials de dues hores que s'han fet a Renfe i Adif. Al torn de la tarda, de dues hores, només ha passat un tren de cada tes a Rodalies i Regionals.

La indignació del col·lectiu ha fet que alguns taxistes hagin optat per sumar-se a la protesta sense esperar el resultat de la reunió amb l'alcaldessa de Barcelona. Després de la trobada, Ada Colau ha demanat calma al sector del taxi i responsabilitat al Ministeri de Foment.

Finalment, els taxistes reunits en assemblea a les 20.30 hores han decidit acampar a la confluència del Passeig de Gràcia amb Gran Via. Han decidit passar-hi la nit i, alhora, han anunciat que pensen mantenir la protesta indefinidament.
 

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari