Oriol Pujol, condemnat a presó pel cas ITV

L'Audiència li posa dos anys i mig de presó i a la seva dona 15 mesos i mig
Oriol Pujol
Oriol Pujol

El Tribunal del Jurat de l'Audiència de Barcelona ha condemnat l'exsecretari general de CDC Oriol Pujol a dos anys i mig de presó per cobrar comissions irregulars en el cas ITV.

El tribunal també ha imposat 15 mesos i mig de presó a la seva dona, Anna Vidal.

A Oriol Pujol se l'acusa de tràfic d'influències, suborn i falsedat documental, a més haurà de pagar una multa 76.000 euros per haver cobrat comissions irregulars.

La seva dona, Anna Vidal, està condemnada per ajudar a cobrar les comissions. El tribunal condemna també l'empresari Sergi Alsina a dos anys de presó i una multa de 103.000 euros pels delictes de tràfic d'influències, delictes de suborn i suborn continuat i falsedat documental.

També ha imposat a Josep Tous cinc mesos de presó per un delicte de suborn a substituir per una multa de 22.500 euros i la suspensió d'ocupació i càrrec públic per un període de dos anys.

Ricard Puignou i Sergi Pastor han estat condemnats a cinc mesos de presó substituïbles per una multa de 60.000 euros i, a més, Pastor també ha estat condemnat a una multa de 55.000 euros

La sentència arriba tres dies després que l'exdirigent de CDC acceptés davant l'Audiència de Barcelona una condemna de dos anys i mig de presó, cosa que li va evitar ser jutjat per un tribunal popular.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides