Oriol Pujol, condemnat a presó pel cas ITV

L'Audiència li posa dos anys i mig de presó i a la seva dona 15 mesos i mig
Oriol Pujol
Oriol Pujol

El Tribunal del Jurat de l'Audiència de Barcelona ha condemnat l'exsecretari general de CDC Oriol Pujol a dos anys i mig de presó per cobrar comissions irregulars en el cas ITV.

El tribunal també ha imposat 15 mesos i mig de presó a la seva dona, Anna Vidal.

A Oriol Pujol se l'acusa de tràfic d'influències, suborn i falsedat documental, a més haurà de pagar una multa 76.000 euros per haver cobrat comissions irregulars.

La seva dona, Anna Vidal, està condemnada per ajudar a cobrar les comissions. El tribunal condemna també l'empresari Sergi Alsina a dos anys de presó i una multa de 103.000 euros pels delictes de tràfic d'influències, delictes de suborn i suborn continuat i falsedat documental.

També ha imposat a Josep Tous cinc mesos de presó per un delicte de suborn a substituir per una multa de 22.500 euros i la suspensió d'ocupació i càrrec públic per un període de dos anys.

Ricard Puignou i Sergi Pastor han estat condemnats a cinc mesos de presó substituïbles per una multa de 60.000 euros i, a més, Pastor també ha estat condemnat a una multa de 55.000 euros

La sentència arriba tres dies després que l'exdirigent de CDC acceptés davant l'Audiència de Barcelona una condemna de dos anys i mig de presó, cosa que li va evitar ser jutjat per un tribunal popular.
 

(Visited 118 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari