Màxima tensió al sector del taxi

El TSJC manté suspesa la normativa amb què l'AMB pretenia limitar Uber i Cabify
Mobilització dels taxistes a Barcelona
Mobilització dels taxistes a Barcelona

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha confirmat que no aixecarà la suspensió cautelar dictada sobre la normativa amb què l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) pretenia limitar el creixement d'operadors com Uber i Cabify.

El sindicat Élite Taxi ha qualificat d'"escàndol" aquesta decisió judicial sobre el contenciós del sector amb l'activitat d'Uber i Cabify. Ha anunciat que "lluitarem a mort per arribar fins al final d'aquest escàndol, que per a nosaltres està en la mateixa línia d'escàndols per corrupció que permanentment veiem en aquest país".

El TSJC dóna la raó al recurs presentat per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) sobre la normativa de l'AMB, que havia d'entrar en vigor aquest mes d'agost. Per a la CNMC, conté "importants restriccions a la competència".

Les organitzacions del taxi de l'Àrea Metropolitana de Barcelona han convocat una "aturada immediata" que comença aquest divendres tan bon punt els seus representants s'hagin reunit, a partir de les 18 hores, amb l'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau.

També han comunicat que no es fan “responsables de cap acte que pugui ocórrer als nostres carrers i en fem responsables directes al Ministeri de Foment i al seu ministre" de "l'alarma creada", en referència a la resolució del TSJC.

Uber i Cabify, que havien anunciat la suspensió temporal de la seva activitat, han tornat a operar aquest divendres a Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides