ERC rebutja l’espai polític de Puigdemont

Entén que la idea és una evolució de CDC, PDECat i JxCat
Marta Vilalta
Marta Vilalta

Esquerra no s’incorporarà al nou projecte polític que impulsen Carles Puigdemont, Quim Torra i Jordi Sànchez, que es presentarà aquest tarda. Segons la portaveu republicana, Marta Vilalta, aquest nou espai suposa una “recomposició de l’espai del centredreta independentista”, una evolució de CDC, PDECat i JxCat.

La dirigent d’ERC considera també que “cadascú ha de créixer des del seu espai i després sumar per ser més forts i guanyar la República”. En aquest sentit, s’ha compromès a “sumar des de la unitat d’acció”, eixamplant la majoria social cadascú des del seu àmbit ideològic i col·laborar posteriorment: “Si l’objectiu és la República, segur que ens seguirem entenent, com des del 2012, sumant i treballar des de la unitat d’acció”.

Per això, Viltalta ha volgut “desitjar sort a aquest nou projecte polític”, ja que el moviment republicà, ha afegit, “necessita un centredreta fort i potent”.

En una entrevista a La Xarxa, el president del Parlament, Roger Torrent, també ha marcat distàncies respecte a la creació d’un espai polític unitari, i ha prioritzat “oferir a la ciutadania un relat i un projecte concret per al futur, un projecte unitari, que no vol dir uniformitat”.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari