Quin far del procés s’enganxa amb un CDR?

ramon cotarelo tv3
ramon cotarelo tv3

Ramon Cotarelo. El politòleg madrileny favorable al procés, nou català des que es va traslladar amb la seva família a Girona fa uns mesos, ha protagonitzat un intercanvi de retrets amb un dels Comitès de Defensa de la República (CDR) perquè l’han convidat a un acte a Tarragona i, segons explica ell al seu blog, l’allotjament no comptava amb “les mínimes condicions exigibles”, per la qual cosa troba que va rebre un “tractament immerescut i injustificable”.

L’acte (xerrada i “vermut musical solidari amb caixa de resistència”) es va suspendre i el CDR de l’Eixample de Tarragona li ha respost que “no són responsables que no funcioni el wifi d’un hostal”, a banda de retreure-li que “el paternalisme del seu comunicat ens espanta” i que “la frase «actúan de forma típicamente hispánica» toca amb el racisme més tufós de l’esquerra classista”.

Aquest CDR assegura, en un detallat relat de la seva versió dels fets, que els activistes que van gestionar la benvinguda a Cotarelo es van estimar més no tensar la situació quan van rebre per resposta que el politòleg no faria la xerrada en les condicions que li oferien -“si baja será peor“, segons el CDR- i que no acceptava que el convidessin a dinar.

No es de recibo invitar a alguien a un acto y no proveerlo de las mínimas condiciones exigibles para que puede desarrollar su cometido. Y mucho menos decirle luego que el desastre puede arreglarse invitándole a comer. Eso ya roza lo esperpéntico. Porque los CDR aseguran tener pocos medios pero, como siempre, los medios aparecen cuando se trata de comidas y cenas. Una actitud muy típica de España y que plantea la cuestión de por qué querrán independizarse de ella unas gentes que actúan de forma típicamente hispánica“, havia escrit Cotarelo al seu blog.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari