Site icon El Triangle

Rosell, imputat de nou per defraudar Hisenda

Título de la imagen

Título de la imagen

Un jutge de Barcelona ha imputat a l’expresident del FC Barcelona, Sandro Rosell, arran d’una querella de la Fiscalia de Barcelona per presumptament haver defraudat a Hisenda 229.569 euros durant l’exercici del 2012. El magistrat l’ha citat a declarar el pròxim 17 de setembre.

És la segona causa oberta contra l’exdirigent blaugrana, que és a la presó provisional per ordre de la jutge de l’Audiència Nacional Carmen Lamela, que li atribueix diversos delictes, entre ells blanqueig de capitals i organització criminal.

La nova querella de la fiscalia assenyala que Rosell es va servir de la societat TOC. SLU, constituïda el 3 de novembre del 2009 i de la qual era administrador únic, per obtenir rendes que no va declarar en la seva autoliquidació de l’impost de la renda (IRPF) per un import de 352.382 euros, i aquesta era la quantitat derivada de “la seva activitat professional personal”.

La companyia de la qual era accionista, incideix el fiscal, es va limitar a sotsarrendar oficines a l’immoble que tenia llogat l’exdirigent del Barça a Barcelona.

Exit mobile version