Serrat defensa l’acostament de presos

El cantautor visita Romeva i Junqueras a Estremera
serrat leitmotiv
serrat leitmotiv

Joan Manuel Serrat coneix a Raül Romeva des que l’exconseller d’Exteriors era només un nen. Amic del seu pare des de fa 50 anys, ha defensat l’acostament dels presos sobiranistes després de visitar al republicà a Estremera.

Serrat es va desplaçar ahir al centre penitenciari després de rebre la invitació de Romeva. En la seva visita ha aprofitat també per saludar a l’exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, que es trobava al locutori del costat.

Després de la trobada, el cantautor ha reiterat que l’empresonament de Romeva i de la resta de presos sobiranistes li ha semblat “des del primer moment inútil i injust, políticament desencertat, un flac favor a millorar la vida política i social a Catalunya”.

En aquest sentit ha considerat que l’acostament a presons catalanes no només facilitaria les coses als familiars, evitant que haguessin de desplaçar-se tants quilòmetres, sinó que també seria “una bona declaració d’intencions”.

El cantant s’ha mostrat esperançat que el canvi polític a Espanya pugui afavorir un canvi en la situació dels presoners.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari