Torra i Felip VI es veuen les cares

A la inauguració dels Jocs, el president li ha regalat al rei un llibre sobre els fets de l'1-O
Rei Felip VI amb Quim Torra
Rei Felip VI amb Quim Torra

Finalment, s’ha produït la imatge més esperada: el president Quim Torra i el rei Felip VI s’han vist les cares en el marc de la inauguració dels Jocs del Mediterrani, que es disputen a Tarragona. El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha participat en l’encontre.

En aquesta primera trobada, el president català li ha regalat al monarca espanyol el llibre “Dies que duraran anys” del fotoperiodista Jordi Borràs. Abans, Torra ja ho ha anunciat al seu compte de Twitter, a on ha dit: “Vull que li quedi clar què va passar a Catalunya el dia 1 d’octubre, perquè nosaltres no ho oblidarem mai”.

En els parlaments i en el moment en què l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha citat la presència del president Torra, bona part del públic assistent a la inauguració, l’ha xiulat. 

Abans de la inauguració dels Jocs, el president Torra ha saludat als concentrats que protestaven contra la visita del monarca.

Tot plegat, ha passat en una jornada en què primer s’anunciava que Torra plantaria al rei, però després el mateix president anunciava la seva assistència a la inauguració. Això sí, al mateix temps, Torra anunciava que deixa la vicepresidència de la Fundació Princesa d’Astúries i afegia que ni ell com a president de la Generalitat ni cap conseller del seu govern assistiran a partir d’ara a cap acte organitzat per la monarquia, ni tampoc es convidarà al rei a cap acte organitzat pel govern català.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides