El jutge detecta influències i nous negocis del Júnior

El fill gran de l'expresident Pujol ha tingut els telèfons punxats després de sortir de la presó
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament

El magistrat que instrueix el cas Pujol a l’Audiència Nacional, José de la Mata, ha investigat Jordi Pujol Ferrusola punxant els seus telèfons des que va sortir de la presó el desembre i ha detectat que segueix fent negocis i “usant la seva capacitat d’influència en institucions de Catalunya”, segons el contingut d’una resolució revelat per El Mundo.

De la Mata, que ha obert una peça secreta sobre aquest seguiment, es refereix concretament a comunicacions amb l’Ajuntament de Bolvir (La Cerdanya). Segons la mateixa informació, ha expressat que faria una gestió amb algú del consistori per “no passar fred”. A la seva interlocutora li va explicar que té els diners bloquejats i que per això el compte corrent el té a nom de la seva filla.

A banda de referències a comunicacions per Whatsapp i trucades no ateses, El Mundo també recull que Jordi Pujol júnior va trucar des d’un telèfon del qual és titular la societat Inmovalgar i va parlar sobre “la possibilitat de comprar un hotel”.

De la Mata, de fet, indica que Jordi Pujol junior ha efectuat gestions per a l’adquisició d’un hotel a Catalunya amb uns diners que no serien seus, per bé que, sempre segons els fragments del relat del jutge publicats per El Mundo, en el negoci hi participa “Patricia Urquía Comas, qui pot vincular-se amb Josep Pujol Ferrusola com a representant dels interessos d’aquest a Madrid”.

L’instructor del cas també apunta que Jordi Pujol Ferrusola va rebre una trucada de Jordi Armengol Morales -de la societat Armengol Morales, que té una benzinera a Puigcerdà-, durant la qual el Jordi li demana un número de compte per tornar-li uns diners. També ha constatat que el fill gran dels Pujol Ferrusola segueix en contacte amb Malpaso Holding. Ha demanat factures al soci i administrador d’aquesta societat perquè el jutge li doni l’opció de pagar amb el compte corrent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides