Els CDR pressionen la Generalitat per “la independència efectiva”

Els activistes ocupen la seu de Treball i protesten davant la de Salut
cdr departament salut
cdr departament salut

Membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) han entrat aquest divendres al matí a la seu del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que dirigeix el conseller Chakir el Homrani (ERC), exigint “la independència efectiva” i avançar “cap a la República feminista i de classe” i “la república del treball de tots”. També han exhortat el govern de la Generalitat a desobeir.

Altres activistes dels CDR han traslladat la mateixa reivindicació davant la seu del departament de Salut, que encapçala Alba Vergés, també d’ERC. En aquest cas, no han pogut accedir a l’interior del recinte. “Qui no es mou no sent les cadenes”, proclama el CDR de Les Corts en una de les pancartes que mostra a la seu de Salut.

Els CDR han ocupat diversos ajuntaments els darrers dies, entre els quals el de Sabadell.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides