El líder de Mossos per la Independència investigat per un delicte d’odi

La Guària Civil ha investigat aquesta sectorial de l'ANC per seu paper l'1-O
donaire twitter estelada
donaire twitter estelada

Albert Donaire, líder de Mossos per la Independència, ha estat citat a declarar aquest dijous davant del jutge per un suposat delicte d’odi.

El col·lectiu Mossos per la Independència, sectorial de l’ANC en el cos de la policia catalana, ha estat investigat per la Guàrdia Civil per la seva presumpta participació i implicació en la celebració de la consulta independentista de l’1-O.

L’Institut Armat havia investigat diferents converses de Donaire a través de Telegram que feien referencia a les accions previstes pel dia de la consulta.

En aquest context, Donaire ha de donar explicacions al jutjat núm. 2 d’Olot, tot i que ha dit a través de les xarxes socials que “no té por” i que seguirà “denunciant els abusos de poder, la falta de justícia i neutralitat”.

L’agent dels Mossos d’Esquadra investigat reconeix que havia fet comentaris en els quals deia que “la policia de l’Estat s’estava comportant com la policia franquista o l’alemanya durant el règim, però això no és delicte d’odi”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides