Quin conte de terror alimenta Hèctor López Bofill?

Hèctor López Bofill votant
Hèctor López Bofill votant

El jurista i professor de la Universitat Pompeu Fabra Hèctor López Bofill, un dels exponents de l’independentisme hiperventilat, troba necessari aclarir si el govern espanyoli, el passat mes d’octubre, “estava disposat a practicar el primer genocidi a l’Europa occidental després de la II Guerra Mundial“. “D’això ha d’anar la Comissió de la Veritat”, ha afegit.

Aquesta ha estat la seva reacció a Twitter a una notícia amb què El Nacional es feia ressò d’una altra peça publicada pel diari alemany Telepolis, segons la qual “Merkel va evitar un bany de sang l’1-O”. Aquesta informació es basa en bona part en unes declaracions del síndic de greuges, Rafael Ribó, al diari escocès The National. Segons la interpretació d’aquest mitjà alemany, “l’única explicació” del fet que la repressió policial de l’1-O no continués durant la tarda seria la trucada de la cancellera Merkel referida per Ribó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides