Sánchez no reformarà el finançament autonòmic

En el seu debut al Senat, el president anuncia millores i afegeix que "no hi ha temps" per res més
Pedro Sánchez
Pedro Sánchez

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dijous que no hi ha “temps material” en aquesta legislatura per poder reformar el sistema de finançament autonòmic en el seu conjunt, encara que l’Executiu té la intenció de fer millores del finançament a totes les comunitats.

El cap de l’Executiu ha dit que cal ser “ambiciosos” amb el finançament autonòmic, però també “realistes”, i que el Govern és conscient que “no hi ha temps material” en aquesta legislatura per renovar per complet el conjunt del sistema, pendent de reforma des de fa anys.

Sánchez ha fet aquestes declaracions en la seva estrena com a president al Senat. D’altra banda, en el primer cara a cara del president espanyol amb el PP al Senat s’ha parlat de Catalunya i la situació política generada, diu Sánchez, pels populars tensant la corda i fracturant la societat.

El portaveu del PP, José Manuel Barreiro, ha preguntat si pensa continuar donant ales als que volen trencar Espanya, i el president espanyol ha respost que els populars deixin de jugar amb la situació política catalana per arreplegar vots.

Sánchez demana al PP que tingui sentit d’estat, com l’ha tingut fins ara el PSOE, i no faci servir Catalunya i els problemes territorials.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.