Torrent, candidat futur d’Esquerra

Roger Torrent
Roger Torrent

Esquerra Republicana està posant les bases del futur lideratge del partit. Amb el president de la formació, Oriol Junqueras, a la presó i amb el procés judicial encara en fase d’instrucció, i Marta Rovira, vigent secretària general d’ERC, a l’estranger sense gaire exposició pública, la cúpula s’ha hagut de refer. I després de situar Pere Aragonès capitanejant el partit i Roger Torrent al capdavant del Parlament, Esquerra ha decidit forjar un possible candidat a unes futures eleccions catalanes.

Així, i seguint els inputs que han rebut internament i externament, Esquerra ha decidit potenciar al màxim possible la figura de Roger Torrent. Pere Aragonès és qui lidera el partit i l’home fort dels republicans dins del govern de la Generalitat com a vicepresident. Però a qui passegen pels actes i a qui conviden a cloure jornades, actes i esdeveniments és al president de la cambra catalana, Roger Torrent.

Això fa pensar als quadres intermedis del partit republicà que serà el president del Parlament de Catalunya qui esperen que lideri la llista en unes futures eleccions dels republicans i qui sigui el candidat de la formació a la presidència de la Generalitat de Catalunya.., sempre que la situació d’Oriol Junqueras i Marta Rovira segueixi sent la mateixa que tenen ara.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides