Artadi destapa la descoordinació que hi ha a Palau

Elsa Artadi
Elsa Artadi

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet la seva ronda de contactes amb els líders dels partits representats al Parlament de Catalunya, a excepció de Ciutadans (Cs), ja que la seva lider, Inés Arrimadas, el va plantar. Cada cop que Torra es reunia amb un grup, el polític convidat apareixia en roda de premsa al Palau de la Generalitat. I per contrarestar aquesta presència, la consellera de la Presidència i portaveu del Govern català, Elsa Artadi, també compareixia davant els periodistes després de cada trobada. En dos dies, Artadi va fer fins a cinc rodes de premsa, incloent-hi la de després del consell executiu. I això va fer que estigués sotmesa a tot tipus de preguntes, repreguntes i pressions de la premsa.

En la seva darrera compareixença, posterior a les reunions de Torra amb JxCat i ERC, la portaveu del govern va abaixar tant la guàrdia que va acabar reconeixent que els independentistes han entrat a la Generalitat de Catalunya pactant com arribar-hi, però no com continuar-hi. I és que, quan més havia d’escenificar bona sintonia dins les reunions, Elsa Artadi va admetre que havien hagut de dedicar les trobades amb Torra per “començar a organitzar la coordinació” entre ells. Comparteixen govern, són la majoria parlamentària en què els sobiranistes confien per tirar endavant tots els seus projectes. Però, pel que sembla després de les paraules d’Artadi, JxCat i ERC encara no es coordinen. Per pensar-hi, i força.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.