Puigdemont s’instal·la a Hamburg

L'expresident deixa Berlín "per motius de seguretat", segons l'advocat Jaume Alonso-Cuevillas
puigdemont ramelow
puigdemont ramelow

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont marxarà de Berlín i s’instal·larà a Hamburg “per motius de seguretat”, ha explicat el seu advocat Jaume Alonso-Cuevillas aquest dilluns al programa Més 324. També ha adduït la proximitat d’Hamburg al Tribunal Regional de Schleswig-Holstein, el qual decidirà si extradeix l’expresident a Espanya a finals d’aquest mes o a principis del juliol.

Alonso-Cuevillas ha explicat que Puigdemont es trobava “massa exposat” a la capital alemanya. En particular, s’ha referit a “algun episodi de persones que han increpat el president Puigdemont i, per tant, s’han d’adoptar mesures”.

A més, durant la mateixa entrevista, el lletrat de l’expresident ha explicat que han demanat la nul·litat de la instrucció judicial conduïda pel magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena.

Paral·lelament, el Tribunal de Schleswig-Holstein ha sol·licitat a Llarena, arran d’una iniciativa dels advocats de Puigdemont, l’informe sobre la presumpta comissió d’un delicte de malversació elaborat pel ministeri d’Hisenda. Llarena va dir que les dades de l’informe coincidien amb els indicis de malversació obtinguts per la seva investigació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.