De quin boicot ‘indepe’ es desmarca Puigdemont?

puigdemont tv3 abril 2018
puigdemont tv3 abril 2018

Del que alguns independentistes, indignats, han promogut a les xarxes socials contra els germans Roca perquè aquests xefs acolliran la gala de la Fundació Princesa de Girona al Mas Marroch, el centre d’esdeveniments del Celler de Can Roca.

El regidor de la CUP a Girona Lluc Salellas ha instat els germans Roca a repensar-se la seva disposició a acollir el rei d’Espanya, Felip VI, a qui el cupaire retreu que va justificar “la violència contra milers de catalans i catalanes”, en referència als fets de l’1-O.

Però Puigdemont, en aquest context, ha expressat a Twitter: “La seva qualitat i el seu compromís amb la cuina i el producte de proximitat representen una de les millors cares del país al món. En puc donar fe i mai no els ho podrem agrair prou”.

L’expresident i líder de Junts per Catalunya responia així a un tuit elogiós que l’escriptor Josep Maria Fonalleras dirigia als germans Roca.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides