Sindicats dels Mossos s’enfaden amb Buch

Expressen el seu "malestar" pel relleu de Ferran López
miquel buch
miquel buch

Sindicats dels Mossos d’Esquadra, el majoritari FEPOL i el que representa als comandaments del cos SICME, han emès dos comunicats en què expressen el seu malestar pel relleu de Ferran López com a comissari en cap, decisió que retreuen al nou Govern i, en concret, al nou conseller d’Interior, Miquel Buch. De la mateixa manera, urgeixen a un relleu immediat de López.

En concret, FEPOL critica les “formes” amb què, a parer seu, està tractant al cos policial català. La nota lamenta que s’estigui parlant des de fa dies de “cessaments i canvis” que “semblen respondre més a raons de quotes polítiques o de venjances del passat que a raons estrictament organitzatives”.

Segons la seva opinió, els canvis que està duent a terme Interior no contribueixen al fet que es tornés “a la normalitat” i subratllen que els Mossos són “la institució que més ha patit la conjuntura social i política del moment”.

El text també agraeix la tasca de López al capdavant del cos en aquests mesos i “per salvar la institució d’un possible col·lapse”. “No ha estat fàcil governar un cos de policia que cada dia estava en els mitjans per qüestions polítiques i no operatives”, manté la FEPOL.

D’altra banda, el sindicat SICME critica també el “tracte rebut” per Ferran López, que consideren que “no s’ha percebut amb el respecte i la consideració que mereix el màxim comandament dels Mossos”, de manera que reclamen respecte pel cos.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari