Sindicats dels Mossos s’enfaden amb Buch

Expressen el seu "malestar" pel relleu de Ferran López
miquel buch
miquel buch

Sindicats dels Mossos d’Esquadra, el majoritari FEPOL i el que representa als comandaments del cos SICME, han emès dos comunicats en què expressen el seu malestar pel relleu de Ferran López com a comissari en cap, decisió que retreuen al nou Govern i, en concret, al nou conseller d’Interior, Miquel Buch. De la mateixa manera, urgeixen a un relleu immediat de López.

En concret, FEPOL critica les “formes” amb què, a parer seu, està tractant al cos policial català. La nota lamenta que s’estigui parlant des de fa dies de “cessaments i canvis” que “semblen respondre més a raons de quotes polítiques o de venjances del passat que a raons estrictament organitzatives”.

Segons la seva opinió, els canvis que està duent a terme Interior no contribueixen al fet que es tornés “a la normalitat” i subratllen que els Mossos són “la institució que més ha patit la conjuntura social i política del moment”.

El text també agraeix la tasca de López al capdavant del cos en aquests mesos i “per salvar la institució d’un possible col·lapse”. “No ha estat fàcil governar un cos de policia que cada dia estava en els mitjans per qüestions polítiques i no operatives”, manté la FEPOL.

D’altra banda, el sindicat SICME critica també el “tracte rebut” per Ferran López, que consideren que “no s’ha percebut amb el respecte i la consideració que mereix el màxim comandament dels Mossos”, de manera que reclamen respecte pel cos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides