Artadi s’estrena amb nota com a nova portaveu

Elsa Artadi
Elsa Artadi

Elsa Artadi és la nova portaveu del govern català. Com a tal, haurà d’enfrontar-se a desenes de periodistes cada setmana a la sala de premsa del Palau, on no qualsevol resposta serà vàlida i on molts esperen àvids una ensopegada de qui dona veu a l’executiu. La setmana passada, Artadi va voler estrenar-se en la roda de premsa tenint un parell de gestos cap a la premsa que van resultar d’agrair.

I és que, per intentar que els periodistes no hagin d’estar treballant per cobrir la seva roda de premsa fins a les 16 hores, sense dinar, ha avançat la convocatòria i s’ha compromès a acabar-la a una hora decent. A més, no va limitar ni el nombre de preguntes ni va seleccionar quins mitjans poden preguntar i quins no. En els temps que corren, dos gestos així la van fer estrenar-se amb nota, amb bona nota.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides