Quin bar salva el govern de Quim Torra?

meson del cafe
meson del cafe

El Mesón del Café, un establiment ubicat al número 16 del carrer de la Llibreteria del districte barceloní de Ciutat Vella.

En mans de la Generalitat de Catalunya procedent d’una herència intestada, l’edifici on es troba formava part de la llista d’immobles que el govern català pretenia subhastar.

L’alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, havia demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que aturés aquest procediment que afecta 47 immobles, adduint que Oriol Junqueras es va comprometre, sent vicepresident econòmic, a cedir a entitats socials els pisos d’herències sense testament.

Veïns del gòtic, per la seva part, s’havien mobilitzat per aturar la subhasta. L’edifici on hi ha del Mesón del Café, un establiment fundat el 1909, encara té inquilins.

Finalment, segons es fa constar al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC), ha estat modificada la resolució amb què la direcció general de Patrimoni de la Generalitat havia convocat la subhasta: en queda exclòs l’immoble del carrer de la Llibreteria, 16.

Segons va explicar l’Ara, Torra es va interessar per aquest bar centenari i es va adreçar al vicepresident i conseller d’Economia, Pere Aragonès, per salvar-lo.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari