Escorcolls a Economia, el CTTI i Mediapro per l’1-O

La Policia Nacional cerca informació sobre el cens
ctti gencat
ctti gencat

Agents de la Policia Nacional han endegat aquest dimarts al matí escorcolls a les dependències del Departament d’Economia de la Generalitat, el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) -adscrit a Presidència- i l’empresa Mediapro, a la recerca de dades sobre el cens i la infraestructura tècnica de l’1-O.

Citant fons policials i judicials, El País avança que els agents han arrestat el cap de gabinet del Departament d’Economia. Els escorcolls s’efectuen per ordre del titular del Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, Juan Antonio Ramírez Sunyer. Segons El Mundo, aquesta operació també té en el punt de mira l’Agència de Salut Pública i l’empresa T-Systems.

Sobrecost al call center
El mateix diari publica que el darrer informe remès per la Guàrdia Civil al jutge Ramírez Sunyer apunta una possible malversació de fons públics amb l’1-O. En particular, aquesta informació indica que els investigadors han detectat un sobrecost del 22% -dels 1,3 milions als 1,6- de les obres per rehabilitar una nau del CTTI que havia de destinar-se a acollir el centre de dades de l’1-O.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides