El Govern nega “l’enfrontament civil”

La portaveu Artadi demana una rectificació al ministre Borrell, a qui acusa de mentir
Elsa Artadi
Elsa Artadi

La portaveu del Govern català Elsa Artadi ha titllat de “mentida” que Catalunya es trobi a la vora d’un “enfrontament civil”, com aquest diumenge va declarar el titular d’Exteriors, Josep Borrell, i, al mateix temps, contempla amb escepticisme la proposta de reforma constitucional de la ministra de Política Territorial, Meritxell Batet.

Artadi ha demanat a Borrell que rectifiqui i a Batet, que sigui més precisa en el seu plantejament.

En roda de premsa, la portaveu i consellera de la Presidència ha considerat “sorprenents i allunyades de la realitat” les declaracions que Borrell. “No sé si és perquè passa poc temps a Catalunya o perquè hi ha una voluntat del Govern de donar una imatge exterior que no es correspon amb la realitat”, ha afegit Artadi.

La portaveu ha demanat en tot cas a Borrell que “matisi unes afirmacions que no deixen de ser mentida”.

Pel que fa a Batet, la portaveu ha explicat que l’executiu català està “expectant” davant la reforma constitucional que proposa el Govern central, però ha rebutjat posicionar-se al·legant que no s’han donat detalls: “No han passat del titular”. En aquest sentit, Artadi ha demanat al Govern central que precisi “el què, el com i el quan”.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides