Torra recorda que el PSOE és “còmplice de la repressió”

El president celebra la caiguda de Rajoy i reclama a Sánchez que s'arrisqui
Quim Torra, debat investidura
Quim Torra, debat investidura

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha celebrat la caiguda del govern de  Mariano Rajoy i que hagi estat precisament el dia que feia 8 mesos de l’1 d’octubre. Torra també ha retret que el PP “ens volien escapçats i resulta que els escapçats són ells”.

De tota manera, el president ha avisat que “el PSOE també ha estat còmplice de la repressió i involució democràtica que ha viscut Catalunya” i per això, ha avisat que tant el seu govern, com els diputats del PDeCat al Congrés seran “molt exigents” amb la gestió que fa el nou president espanyol.

Per aquest motiu, Torra ha demanat una reunió amb Pedro Sánchez per debatre sobre la situació que viu Catalunya i li ha demanat que “faci passos i prengui riscos”.

Torra ha fet aquestes declaracions en una breu intervenció durant el Consell Nacional extraordinari que ha celebrat el PDeCat aquest divendres al vespre a la Universitat Pompeu Fabra.

El president de la Generalitat també ha promès que la presa de possessió dels consellers, prevista per a aquest dissabte, tindrà un “homenatge als nostres presos polítics”.

A més, el líder del govern català ha afirmat que l’objectiu segueix essent “la restitució del president Carles Puigdemont i del seu govern”.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari