Site icon El Triangle

Sánchez assumeix els pressupostos del PP per agradar al PNB

Títol de la imatge

Títol de la imatge

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, està disposat a tot per aconseguir el seu objectiu: fer prosperar la moció de censura i arrabassar, així, la Moncloa a Mariano Rajoy.

L’èxit de la moció de censura està, en aquests moments, a les mans dels cinc diputats del PNB. El líder dels socialistes s’ha tret un as sota la màniga per seduir els nacionalistes bascos i s’ha compromès a mantenir els pressupostos aprovats pel PP de la mà de Ciutadans, del PNB i dels partits canaris.

Els 540 milions d’euros d’inversions a Euskadi són clau per garantir el sí del partit nacionalista basc.

D’altra banda, a Sánchez li interessa també no descuidar a cap altre aliat per fer prosperar la moció de censura. En aquest sentit, en la seva intervenció, Sánchez ha afirmat: “Restablirem els ponts en totes les comunitats autònomes i començarem un diàleg amb la Generalitat de Catalunya”.

En la seva intervenció, Sánchez ha donat encara una última oportunitat a Mariano Rajoy perquè marxi per voluntat pròpia avortant, fins i tot, el mateix debat d’aquest dijous. “Dimiteixi, senyor Rajoy. Està disposat a dimitir aquí i ara? Dimiteixi i aquest debat acabarà”.

Exit mobile version