Sense notícies del nou govern al DOGC

Enric Millo diu que Quim Torra evita parlar amb ell i que tampoc manté contactes amb Roger Torrent
Quim Torra serret comin puig

El nomenament dels consellers del nou govern català tampoc apareix publicat al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) aquest dimecres. El govern espanyol, que ha controlat la Generalitat a partir de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, s’havia negat a publicar el decret amb què el nou president, Quim Torra, incloïa al seu govern quatre exconsellers encausats pel procés, de manera que havia ajornat l’aixecament del 155.

Aquests eren Jordi Turull i Josep Rull, ambdós processats i en presó preventiva, i Lluís Puig i Toni Comín, instal·lats a Bèlgica per evitar la justícia espanyola. Posteriorment, Torra ha desistit del seu intent de restituir-los i ha designat Alba Vergés i no Comín com a consellera de Salut, Elsa Artadi i no Turull a Presidència, Damià Calvet i no Rull a Territori, i Laura Borràs en el lloc de Puig, a Cultura.

Millo i Torra
Per la seva part, el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha explicat durant un col·loqui del Círculo Ecuestre de Barcelona que Torra no l’atén quan el truca per telèfon i que es va negar a saludar-lo en l’acte del Català de l’Any. Segons El Mundo, Millo ha fet aquestes declaracions per evidenciar que l’oferta de diàleg del president de la Generalitat és falsa. Així mateix, ha dit que no es tracta amb el president del Parlament, Roger Torrent, al qual ha retret que respongués per carta que no tenia res a parlar amb ell.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari