Querella contra Turull per cedir patrimoni a la seva dona

La fiscalia li atribueix un presumpte delicte d'insolvència punible
turull jxcat
turull jxcat

La fiscalia ha interposat una querella contra l’exconseller de Presidència i exportaveu del Govern Jordi Turull per un delicte d’insolvència punible per haver cedit presumptament la titularitat d’una part important del seu patrimoni a la seva dona, mesos abans de la celebració del referèndum de l’1-O.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la sala civil i penal ha registrat la querella, que també s’adreça contra la dona de Turull.

La Fiscalia Superior de Catalunya va ordenar incoar diligències d’investigació al que va ser candidat de JxCat a presidir la Generalitat per presumptament posar “part important” del seu patrimoni a nom de la dona el juny del 2017.

Després, la Fiscalia va constatar que tots dos van formalitzar un negoci jurídic el 8 de juny del 2017. A més, el ministeri públic al·legava que Turull està sent investigat pel Tribunal Suprem per altres presumptes delictes, i que “no resulta descartable” que hagi de respondre econòmicament si se’n deriven responsabilitats civils.

Turull, que actualment és diputat de Junts per Catalunya, està en presó preventiva des del dia 16 d’abril per rebel·lió i malversació per ordre del jutge del Tribunal Suprem que investiga la cúpula del procés unilateral a la independència.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari