Pisarello justifica amb “raons de seguretat” la retirada del llaç

El tinent d'alcalde diu que s'han efectuat identificacions i s'han obert diligències pels aldarulls
llaç groc barcelona st jaume

L’Ajuntament de Barcelona, a través del tinent d’alcalde Gerardo Pisarello, ha justificat amb “raons de seguretat” la retirada del llaç groc de la façana consistorial durant una concentració convocada aquest cap de setmana per la Coordinadora por Tabarnia i Somatemps.

Pisarello, això sí, ha manifestat que van ser deu minuts i que es va restituir immediatament. També ha destacat que “el més important és que romandrà”, sobre el símbol amb què es reclama des de la façana de l’Ajuntament l’excarceració dels dirigents del procés que es troben en presó preventiva.

Segons el tinent d’alcalde, el llaç havia quedat malmès pel vent i el personal del consistori, quan el tornava a desplegar, “va entendre que el millor era retirar-lo”. Pisarello ha afegit que aquests treballadors municipals consideraven que va era “la millor manera de desescalar”.

Pel que fa als aldarulls que es van produir, entre els quals s’ha referit a “empentes del tot inacceptables” que ha atribuït a “grups ultres”, ha anunciat que s’han efectuat identificacions i s’han obert diligències.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari