Rajoy acusa Sánchez de debilitar Espanya

El president recorda al líder del PSOE que si Cs no li dona suport haurà de pactar amb els independentistes la censura
Mariano Rajoy
Mariano Rajoy

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, creu que la moció de censura que aquest matí ha presentat el líder del PSOE, Pedro Sánchez, “va contra l’estabilitat i perjudica la recuperació econòmica”.

“La moció és dolenta per a Espanya i per als espanyols, introdueix incertesa i és lesiva per als ciutadans”, ha afirmat el president del Govern en una compareixença realitzada aquest migdia.

Rajoy, que s’ha mostrat disposat a esgotar la legislatura en nom de l’estabilitat, ha assegurat que “l’únic interès del senyor Sánchez és ser president a qualsevol preu i amb qui sigui”.

El líder del PSOE compta ja amb el suport de Podem, però haurà de buscar també el de Ciutadans o, si no, el dels partits independentistes, si vol que la seva moció prosperi.

El president li ha recordat que només té aquestes “dues opcions”: “o pacta amb Cs i Podem alhora o pactar amb l’independentisme”, ha dit i ha conclòs que “aquests suports donarien un govern inviable i Sánchez ho sap”.

“Res d’això té sentit”, ha resumit el president, que ha subratllat la impossibilitat que Sánchez govern amb només 84 escons que tenen els socialistes.

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari