De Gispert torna a suggerir a Arrimadas que marxi de Catalunya

L'expresidenta del Parlament difon el "per què no tornes a Cadis?", del qual s'havia retractat fa sis mesos
de gispert mauri
de gispert mauri

L’expresidenta del Parlament de Catalunya Núria de Gispert ha tornat a suggerir a la líder de l’oposició, Inés Arrimadas, que marxi de Catalunya i torni a Cadis, província on es troba la seva localitat natal, Jerez de la Frontera.

En concret, ha tornat a difondre la mateixa piulada de la qual s’havia retractat el novembre. Aleshores, Arrimadas havia expressat que “Catalunya no es pot permetre quatre anys més de procés”, i De Gispert va replicar: “Doncs, per què no tornes a Cadis?”.

Durament criticada, la que va ser presidenta del Parlament del 2010 al 2015 va expressar: “Lamento el que he dit a la Sra. Arrimadas. A vegades, hauré de comptar fins a deu”. Però justament sis mesos després hi ha tornat.

Sembla que les «disculpes» no van ser sinceres. Animada per l’elecció d’un President que escriu articles etnicistes i xenòfobs, l’expresident del Parlament (de Gispert) torna a dir-me que marxi de la que també és la meva terra”, ha manifestat la líder de Cs. “Ella, realment, vol fer-me fora de Catalunya, de la mateixa manera que Torra realment pensa allò que va escriure en els seus innombrables articles”, ha afegit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides