Un càmping que va allotjar guàrdies civils denuncia amenaces

Decideix difondre-ho arran de la moció de l'Ajuntament de l'Escala a favor dels CDR
camping escala cdr 155
camping escala cdr 155

El càmping de l’Escala que va allotjar guàrdies civils després de l’operatiu contra l’1-O ha denunciat públicament que ha rebut amenaces. La decisió de revelar-les, segons ha explicat la directora adjunta en una roda de premsa, s’ha pres arran de l’aprovació per part de l’ajuntament de la localitat d’una moció que demanava que no es criminalitzés els Comitès de Defensa de la República (CDR).

Aquesta instal·lació turística, anomenat Illa Mateua, assenyala precisament els CDR com a responsables de les pintades als seus murs, que incloïen insults i amenaces contra el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, i el ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido. La mateixa representant també ha donat a conèixer que s’han repartit fulletons i s’han penjat cartells en diversos idiomes dirigits als turistes perquè no acudissin a Illa Mateua. Així mateix, ha denunciat que han rebut missatges amenaçadors a través de trucades, correu electrònic i xarxes socials.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.