Els Mossos detenen cinc membres dels CDR a Lleida

Els detinguts han estat posats en llibertat després de declarar a comissaria
CDR Subdelegació Govern Lleida
CDR Subdelegació Govern Lleida

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones a Lleida i Alcarràs que haurien participat en la protesta dels comitès de defensa de la república (CDR) davant la Subdelegació del Govern a la capital del Segrià el passat 25 de març quan es va detenir Carles Puigdemont a Alemanya.

Els detinguts han estat posats en llibertat després de declarar en la comissaria dels Mossos a Lleida i s’hauran de presentar davant del jutge quan siguin requerits, tal com han informat els Mossos. A tots cinc se’ls acusa de desordres públics i d’atemptat contra els agents de l’autoritat.

Arran d’aquestes detencions, els CDR de Lleida han convocat concentracions de protesta en contra del que consideren unes detencions “arbitràries”.

El 25 de maig es van produir enfrontaments entre els manifestants convocats pels CDR i els Mossos d’Esquadra a les proximitats de la Subdelegació del Govern a Lleida, quan els manifestants van intentar entrar a l’edifici oficial. Els independentistes van aconseguir col·locar una estelada i una pancarta a la façana de l’edifici del govern central.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides