La CUP manté la incògnita del seu vot

Carles Riera creu que la investidura de Quim Torra és "un acte de vassallatge"
Carles Riera, al debat investidura de Quim Torra
Carles Riera, al debat investidura de Quim Torra

De nou, tota l’atenció de la investidura recau damunt de la CUP que, com ja ha anunciat, votarà demà si vota a favor o en contra o s’absté (amb això n’hi hauria prou per investir Qum Torra).

Carles Riera, portaveu de la CUP-Crida Constituent ha constatat un canvi de cicle per la decisió de JxCat i ERC  d’abandonar la via de la desobediència i la unilateralitat, però també ha dit que el seu grup té la mà estesa per avançar cap a la república.

El portaveu de la CUP ha recordat la necessitat de polítiques socials i de construir sobiranies públiques i de construir una república des de baix. Riera ha assegurat que perseguir reformes en l’estat autonòmic només portarà frustracions, com ha passat fins ara.

El portaveu de la CUP-Crida Constituent ha recordat que demà, diumenge, decidiran en assemblea quin serà el seu vot dilluns en la segona sessió d’investidura de la candidatura de Quim Torra.

El suport incondicional d’ERC
Sergi Sabrià, portaveu del grup republicà al Parlament, ha manifestat que “avui som aquí per aquells que ho han donat tot, per cadascun d’ells, per agafar el seu relleu. Avui fem junts un acte de valentia, especialment tu, Quim.”

El portaveu d’ERC ha exigit al govern de l’Estat “que reconegui la derrota, que si vol guanyar Catalunya, que ho faci a través de les urnes” i ha assegurat que “la crisi de la legitimitat de l’Estat a Catalunya és irrecuperable. L’esquerda es va fer immensa per la violència desfermada contra gent innocent que només volia votar”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides