Munté és l’alcaldable del PDECat a Barcelona

L'exconsellera ha estat elegida aquest dissabte durant les primàries del partit
Batet i Amorós al Parlament
Batet i Amorós al Parlament

L’exconsellera Neus Munté ha estat escollida aquest dissabte com alcaldable del PDeCAT a Barcelona durant les primàries que el partit ha realitzat des de divendres, superant en vots a l’altre candidat, Carles Agustí, el responsable de Govern Obert de la Diputació de Barcelona.

La presidenta del PDeCAT a Barcelona, Mercè Homs, i la del Comitè Organitzador de les Primàries, Magda Oranich, han anunciat els resultats en roda de premsa: Munté ha obtingut un 67,73% dels vots i Agustí el 28,76% en les primàries en què s’ha registrat un 36% de participació sobre un cens de 1.675 associats amb dret a vot.

En declaracions aquest mateix dissabte després de votar, Munté ha insistit a enfortir el projecte del partit i iniciar converses amb ERC, la CUP i totes les persones i plataformes “que tenen coses a dir sobre Barcelona”.

La també presidenta del PDeCAT va ser portaveu del Govern de 2016 a 2017, consellera de Benestar Social de la Generalitat amb Artur Mas com a president, i després de Presidència amb Carles Puigdemont al capdavant del Govern.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari