Munté és l’alcaldable del PDECat a Barcelona

L'exconsellera ha estat elegida aquest dissabte durant les primàries del partit
Batet i Amorós al Parlament
Batet i Amorós al Parlament

L’exconsellera Neus Munté ha estat escollida aquest dissabte com alcaldable del PDeCAT a Barcelona durant les primàries que el partit ha realitzat des de divendres, superant en vots a l’altre candidat, Carles Agustí, el responsable de Govern Obert de la Diputació de Barcelona.

La presidenta del PDeCAT a Barcelona, Mercè Homs, i la del Comitè Organitzador de les Primàries, Magda Oranich, han anunciat els resultats en roda de premsa: Munté ha obtingut un 67,73% dels vots i Agustí el 28,76% en les primàries en què s’ha registrat un 36% de participació sobre un cens de 1.675 associats amb dret a vot.

En declaracions aquest mateix dissabte després de votar, Munté ha insistit a enfortir el projecte del partit i iniciar converses amb ERC, la CUP i totes les persones i plataformes “que tenen coses a dir sobre Barcelona”.

La també presidenta del PDeCAT va ser portaveu del Govern de 2016 a 2017, consellera de Benestar Social de la Generalitat amb Artur Mas com a president, i després de Presidència amb Carles Puigdemont al capdavant del Govern.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides