Dissabte a les 12, ple d’investidura

Quim Torra no podria ser investit president fins dilluns, en segona volta
torra puigdemont jxcat
torra puigdemont jxcat

El ple d’investidura de Quim Torra, el diputat de Junts per Catalunya elegit per Carles Puigdemont com a candidat a la presidència de la Generalitat, tindrà lloc aquest dissabte a partir les 12 hores.

La investidura, però, no és previsible que s’enllesteixi en primera volta, per la qual cosa Torra no podria esdevenir el 131è president del govern de la Generalitat abans de dilluns, quan tindria lloc la segona votació.

En aquest escenari, la majoria simple que sumen els 66 diputats de JxCat i ERC -fins i tot sense el suport de la CUP, sempre que s’abstingués- seria suficient. El president del Parlament, Roger Torrent, ha obert una ronda de consultes exprés aquest divendres al matí arran de la decisió comunicada per Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides