El 155 no afecta a Sixte Cambra

El govern espanyol no destituirà el president del Port de Barcelona, imputat pel cas del 3%
sixte cambra tv3 maig 2018
sixte cambra tv3 maig 2018

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha rebutjat la possibilitat que el govern espanyol, gràcies al control directe de la Generalitat que exerceix des de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució a Catalunya, destitueixi el president del Port de Barcelona, Sixte Cambra, el qual es troba imputat en el cas del 3%.

En resposta a Ciutadans, ha argumentat que la intervenció a través del 155 és transitòria i excepcional, i que la continuïtat de Cambra al capdavant de l’Autoritat Portuària dependrà de la decisió del futur govern català.

Cambra, una figura propera a Convergència i amic íntim de l’expresident Artur Mas, va anunciar el passat mes de desembre que plegaria com a president del Port de Barcelona quan es formés un nou govern. Va negar, això sí, les presumptes irregularitats en dues adjudicacions d’obres al Port per les quals se l’investiga.

El portaveu parlamentari de Cs, Juan Carlos Girauta, ha reclamat al govern espanyol que fes fora Cambra, a qui ha considerat membre “del gran entramat putrefacte, corromput i delinqüencial de Convergència”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides