Rajoy anuncia una altra operació diàleg

Preveu engegar-la quan es formi un nou govern de la Generalitat "sense més límits que els que estableix la llei"
rajoy espejo publico 10 maig 18
rajoy espejo publico 10 maig 18

El president del govern espanyol, Mariano  Rajoy, ha manifestat aquest dijous la seva disposició a obrir un procés de diàleg a Catalunya “sense més límits que els que estableix la llei” de seguida que s’hagi format un nou govern de la Generalitat. També s’ha mostrat partidari que s’investeixi president i es formi govern amb l’actual Parlament de Catalunya, ja que li sembla “un disbarat” que es tornin a celebrar eleccions.

Pel que fa a l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, l’ha acusat de segrestar la voluntat del Parlament i aposta perquè Catalunya passi pàgina amb un executiu “que no divideixi la gent”, sinó que “normalitzi la situació” institucional, social i econòmica.

Rajoy ha fet aquestes declaracions al programa Espejo Público d’Antena 3, on també ha tret importància al trencament escenificat per Ciutadans i ha assegurat que farà “el que sigui necessari” per mantenir el pacte amb la formació que lidera Albert Rivera. D’altra banda, tot i l’auge de Cs a les enquestes, assenyalat Podemos com el seu principal adversari.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides