Hisenda expedienta Puigdemont per ocultar els seus béns

La sanció prevista per no presentar la declaració de béns és de fins a 4 anys d'inhabilitació
puigdemont entrevista tv3 abril 18
puigdemont entrevista tv3 abril 18

El Ministeri d’Hisenda ha posat en marxa els tràmits per obrir un expedient sancionador contra l’expresident Carles Puigdemont per incomplir la llei del règim d’incompatibilitats d’alts càrrecs de la Generalitat, segons publica el digital Elconfidencial.

Aquesta llei obliga a tots els dirigents a presentar la declaració d’activitat, patrimoni i interessos en els tres mesos següents a l’abandonament del càrrec que ocupaven. Segons Hisenda, Puigdemont no ha presentat la declaració dels seus béns.

Aquest incompliment li podria costar una inhabilitació per exercir càrrec públic durant 4 anys.

Segons fonts citades per ElConfidencial, Puigdemont hauria ocultat reiteradament aquestes dades incorrent en una infracció greu, sancionada per la norma amb la “destitució immediata de l’alt càrrec infractor i amb la sanció accessòria que no puguin ser nomenats per a ocupar cap lloc d’alt càrrec durant un període de fins a quatre anys”, segons recull la normativa.

Hisenda estaria en possessió, segons assegura el digital, d’un document que acredita que Puigdemont va ser notificat el febrer passat a Bèlgica que disposava de 15 dies addicionals per enviar la informació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides