Els girs de l’ANC i el seu full de ruta

Paluzie
Paluzie

L’independentisme no acaba de trobar el seu lloc. No és cap novetat que les entitats sobiranistes estan preocupades perquè el que fins ara ha estat el seu discurs ha caigut en desgràcia després de veure que els partits han fet passos enrere o són incapaços de trobar la manera d’implementar-los.

Davant d’això, l’ANC va escollir una nova direcció que pogués capitanejar la solució i ocupés el buit de lideratge des que Sánchez és a la presó. Però resulta que Elisenda Paluzie, la nova presidenta, no acaba de sortir-se’n. I és que sembla que dins l’ANC s’ha alimentat durant anys un monstre que s’ha fet enorme a base de creure’s la unilateralitat, la força de la gent i aquella màxima del “només depèn de nosaltres”.

I qualsevol variació al full de ruta que impliqui no investir el “president legítim” i implementar una suposada república que consideren declarada, no els fa el pes. Ni anant Paluzie a visitar Puigdemont per intentar encaixar un nou discurs amb la figura del “president legítim”, acaba de funcionar. Les crítiques internes i les acusacions a qualsevol que proposa sortir del que s’ha anat dient fins ara estan superant ja la nova direcció. Tant és així que alguns dels membres del secretariat ja parlen en privat de crear alguna altra entitat que encari una nova etapa menys hiperventilada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides