Turull, Rull i Forn s’emprenyen, i molt, amb Esquerra

Turull Rull i Romeva
Turull Rull i Romeva

Quan un és a la presó, és difícil que la seva veu sigui escoltada. I en el cas dels independentistes presos això s’està veient sovint. Tots tenen comptes a Twitter, que gestionen familiars o persones de confiança. I ho aprofiten per llançar missatges que, com a referents, calen en l’independentisme. El mateix passa amb les cartes. Cada dia apareixen missives escrites pels presos que apareixen als mitjans i acaben tractant-se com a declaracions polítiques públiques.

Algunes d’aquestes cartes han estat darrerament objecte de polèmica i motiu d’enfrontament polític. I és que Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn han dit en els seus escrits en algun moment que volen que es formi govern, i fins i tot ho han fet dirigint-se a Carles Puigdemont. Però una cosa és que ho hagin fet de manera puntual en els darrers mesos i una altra que s’hagin coordinat per pressionar Puigdemont i que cedeixi davant els intents d’ERC d’investir algú que no sigui ell.

És per això que, després que fonts d’Esquerra filtressin oportunament algunes de les cartes de Turull, Rull i Forn fent veure que es coordinaven per fer front comú amb ERC, els tres presos van embogir i es van emprenyar d’allò més amb els republicans. Tant va ser així que els tres comptes de Twitter, de manera coordinada –ara sí– van piular el mateix per deixar clar que ells no volien fer el salt a Puigdemont. “Davant dels dies transcendents que venen, fem confiança al president Puigdemont i les propostes que dugui a terme”, van piular.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides