Amb qui se les té Juan Carlos Girauta?

girauta congreso
girauta congreso

El diputat i portaveu de Ciutadans al Congrés, Juan Carlos Girauta, treu foc pels queixals per una informació publicada pel diari El Nacional, la qual assegurava: “Girauta insulta una parella que duia llaç groc: «Colpistes»”.

Aquest digital, que dirigeix José Antich, explica a partir d’una notícia d’El Món que la citada parella va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra i també que van declarar que Girauta i aquesta parella “es van mirar ‘desafiadors’ fins que es van encarar de «forma verbal», sense arribar a l’agressió física”.

A banda de fer-se ressò de l’atestat dels mossos, El Nacional feia esment que el diputat de Ciutadans havia presentat, per la seva part, una denúncia pels mateixos fets davant la Policia Nacional.

A Twitter, Girauta ha acusat El Nacional de publicar una notícia falsa, tot explicant que “un home va mirar d’atemorir-me en un centre comercial i, en plantar-li cara, va empènyer la meva acompanyant. Jo vaig interposar la denúncia perquè vaig entendre que era un delicte d’odi“.

El diputat també ha escomès durament Antich: “Que El Nacional consideri denunciat el denunciant va en la línia injusta del seu director, José Antich. Però aquí ha trepitjat una mina: no consentiré que el seu mitjà expliqui a l’inrevés la història on un separatista colpeja una dona perquè va amb mi”. “Així que, estimat José Antich, rectifica, admet que la denúncia la vaig interposar jo i disculpa’t“, afegeix.

No consta cap resposta pública per part del director d’El Nacional, però ara la informació sobre Girauta porta per títol: “Girauta s’enganxa amb una parella que duia llaç groc”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides